Behangen


Staat u op het punt te verhuizen naar een nieuwe woning of wilt u uw woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Of wilt u uw werkomgeving wat mooier en gezelliger maken? U kunt dit allemaal bereiken met behang.

Behang geeft u meer keuze

Behang biedt u vele opties die met verf niet te bereiken zijn. Van de meest uiteenlopende patronen en motieven tot fotobehang met uw eigen foto’s, er zijn diverse soorten behang voor iedere smaak en omgeving. Ook qua materialen zijn er uitgebreide keuzes, van glasweefsel & renovatievlies tot vinyl en textiel. Regulier en vliesbehang, zoals patroon en uni- behang, vinyl en schuim – vinyl.
Glasweefsels worden tevens afgewerkt met een latex coating, eventueel met een multi-color spuitlaag, wat een zeer strakke en decoratieve uitstraling geeft.
Een groot voordeel van glasweefselbehang is het permanent wegblijven van scheuren in bijvoorbeeld Gibowanden. Met name de dikkere weefsels geven slechte en oude wanden een strakke en egale uitstraling.

Behangen is een kunst op zich

Behang is mooi en biedt veel opties, maar het behangen zelf kan voor veel mensen lastig zijn. De muren moeten eerst goed voorbereid worden om een strak resultaat te verkrijgen. Het kan al snel dat er kreukels in het behang ontstaan, het behang gaat blazen of dat oneffenheden in de muur door het behang heen drukken.

Een professionele behanger met 25 jaar ervaring

Wij blijven met onze 25 jaar ervaring als professioneel behanger met diverse materialen en technieken altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behangsoorten, materialen en lijmen.