Binnen & Buitenschilderwerk

Binnen & Buitenschilderwerk

Voor kwalitatief en hoogwaardig binnen en buitenschilderwerk bent u bij BAKKER & van DAM aan het juiste adres. Door de kleine omvang van ons bedrijf kan er zo correct en efficient mogelijk gewerkt worden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verfproducten, o.a. SIKKENS,SIGMA, WIJZONOL, Trimetal etc……….. Tevens kunnen wij u een meerjaren onderhoudscontract aanbieden waarbij onderhoud aan uw woning over een periode van 10 jaar gefaseerd kan worden uitgevoerd. Hierdoor blijft de waarde van uw woning op peil en in goede staat van onderhoud.

Professioneel kleuradvies
Als extra service bieden wij onze opdrachtgevers een visualisering van het kleuradvies aan. Dit omdat het veel eenvoudiger is een beslissing te nemen op basis van een bewerkte foto, dan van een kleurenwaaier.

Houtrotrenovatie
Het onderhoud van kozijnen is een van de grootste kostenposten in het woningonderhoud. Houtrot is een veel voorkomend probleem dat mede veroorzaakt kan worden door;

  • ondeugdelijke beglazing
  • openstaande verbindingen
  • inwateren via bovendorpel
  • lokale gebreken in verfsysteem

BAKKER & van DAM is gespecialiseerd in houtrotrenovatie.

Er wordt gewerkt volgens een hotrotherstel en preventie-plan waarbij in de eerste plaats nadrukkelijk wordt gekeken naar oorzaken. Dit betekend voor u gegarandeerd goed werk.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij geven u graag advies en maken geheel vrijblijvend een offerte!